dinsdag 10 september 2013

de nieuwe Disney film 'Planes' vliegt 9 oktober de bioscoop in!

En dan mag je een keer raden waar wij naar toe gaan in oktober!

http://youtu.be/3KumjBXHdzY

Hoog boven de wereld van Cars vliegt Planes, het nieuwe en actierijke komische 3D-avontuur van Disney met in de hoofdrol Dusty: een razendsnel sproeivliegtuigje dat er van droomt om mee te doen aan de allerspannendste luchtrace rond de wereld. Maar Dusty is niet gebouwd om te racen en heeft ook nog eens hoogtevrees. Ondanks zijn angst en met een beetje aanmoediging van zijn mentor, een ervaren marinepiloot, weet Dusty zich voor de grote race te kwalificeren. Dusty's moed wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer hij hoogten bereikt waar hij nooit van had gedroomd en in een magische wereld naar de sterren reikt. Disney's Planes stijgt op 9 Oktober de bioscoop in.


Dusty
Dusty is een vliegtuig met hooggespannen verwachtingen. Als sproeivliegtuig ziet dit propellermachientje zichzelf al naast de beste vliegeniers in een internationale race vliegen. Het feit dat hij niet echt voor racen is gebouwd, weerhoudt hem er niet van om zijn droom na te jagen, en dat terwijl zijn hoogtevrees misschien nog roet in het eten kan gooien. Met een klein beetje hulp van zijn vrienden en een wijze veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, onderneemt Dusty het avontuur van zijn leven en gooit hij al zijn vliegkunsten in de strijd om hoogten te bereiken waar hij alleen maar van had durven dromen.

En verder zie je ook nog Skipper Riley, Loodbodem, Dottie, Teug, Ripslinger, Ned & Zed, El Cupacabra, Rochelle, Bulldog, Ishani, Bravo & Echo, Roper en Colin Koppeling voorbij vliegen.

bron:http://www.disney.nl/films/planes